Blog

Ezt soha ne tegye a csúszógyűrűvel!

2019.03.27.

Ahogyan a leginkább kitartó és a legszívósabb ember is kimerülhet, úgy a leginkább tökéletes szivattyú-alkatrész is tönkremehet, ha kicsit sem támogatjuk önmegvalósítási törekvéseit. De hogyan segíthetünk rajta?

tovább

Tengelytömítési egyszeregy

2019.02.25.

Nincs ideje sokat olvasni a tengelytömítésről? Rövid összefoglalónkban most összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat róla. Lássuk!

tovább

Miért van szükség ennyi féle csúszógyűrűre?

2019.01.07.

A forgó szivattyútengelyek tömítése hagyományos tömszelencés, tömítőgyűrűs vagy tömítő zsinóros megoldású, illetve a nagyobb terhelésű gépeknél csúszógyűrűs kivitelű lehet.

tovább

Hol és mire használható leginkább a csúszógyűrű?

2018.12.15.

A csendes hatalomátvétel megtörtént. A csúszógyűrűk ellepték a világot, mint a kínaiak. Hagyományos társaik nagy részét nyugdíjba küldték és még sokáig szolgálni fogják a világot. A csúszógyűrűvel életfogytig tartó minőséget kaphat.

tovább

Tipikus csúszógyűrű hibák

2018.11.11.

A csúszógyűrűk előnyeiről, erényeiről szinte már ódákat zengedeztünk blogunkon, de, mint Murphy törvényeiből tudjuk, ami el tud romlani, az el is romlik – és ez alól még a csúszógyűrűk sem kivételek.

tovább

Az örök hűség, örök szerelem titka: a tengelytömítés tudja!

2018.10.11.

Az izgalom a tetőfokára hág: izzad a tenyerünk, remeg a lábunk, ha egy tengelytömítést meglátunk.

tovább

A csúszógyűrűk csodálatos világa

2018.08.05.

Némi rosszindulattal mondhatnánk, hogy ami csúszik, az nem lehet csodálatos, de a csúszógyűrűre ez nem vonatkozik.

tovább

Szeretne még több érdekességet?

2018.07.07.

A csúszógyűrű még mindig sok újdonságot tartogat számunkra!
Rengeteget írtunk már a csúszógyűrűs tömítés forradalmáról, illetve arról, miért jelent mindenképpen meggondolandó választási lehetőséget a csúszógyűrűs tömítés.

tovább

Az ördög a részletekben rejlik: a csúszógyűrű

2018.04.23.

Mi az a zseniális megoldás, ami egyszerűségében és nagyszerűségében vetekszik a kerék feltalálásával? Mi a csúszógyűrű, honnan kapta a nevét és mire érdemes használni? Részletek és érdekességek a cikkben>>

tovább

A mechanikai tömítés forradalma

2018.04.23.

Ha a csúszógyűrűs tömítések akarnának hatalomra kerülni, ezt a 12 pontot tárnák a köz elé, felszólalásaikban. Ja, de most jut eszünkbe! Ezek a mechanikai tömítések már így is forradalmi innovátorok, a hatalomra kerülésükért nem kell harcolniuk. Vagy mégis? >>

tovább