A mechanikai tömítés forradalma

2018.04.23.

Ha a csúszógyűrűs tömítések akarnának hatalomra kerülni, ezt a 12 pontot tárnák a köz elé, felszólalásaikban. Ja, de most jut eszünkbe! Ezek a mechanikai tömítések már így is forradalmi innovátorok, a hatalomra kerülésükért nem kell harcolniuk. Vagy mégis? >>

A 2010-es évek vége felé sokan már el sem tudják képzelni, milyen lenne, ha forradalom lenne. Mégis mi ellen lázadnának az emberek, hiszen mindenük megvan! Mindig számíthatnak arra, hogy a környezetük segítségével minden problémát meg tudnak oldani. Hogyha kicsit elgyengülnének – ami persze sohasem fordulhat elő, hiszen mindig mindvégig kitartanak –, akkor is támogatná őket a rendszer. Így hát nincsen semmilyen félnivaló, semmi miatt sem kell elégedetlenkedni. Civilizáció, jólét, boldogság. Ez adott az ember életében. De biztosan így van ez a szivattyúk világában is?

Lássuk, miért tüntetnének a szivattyúk?
Mi lenne a szivattyú-tömítések 12 pontja, amit el szeretnének érni?

1.Biztonságosabb üzemelés

2. Karbantartás-mentesség

3. Hosszabb élettartam

4. Széleskörű felhasználási lehetőség

5. Különböző szerkezeti és felhasználási megoldások

6. Több éves tapasztalat a gyártásban

7. Magasan képzett szakember-gárda

8. Élvonalbeli kutatóeszközök

9. Precíz minőség-szabályozási és termelési részlegek

10. Külső kutatóközpontokkal, egyetemekkel való együttműködés

11. Ügyfelekkel való kapcsolattartás

12. Ipari és háztartási célokra is egyaránt feleljen meg a termék

Jó hír, hogy ez olyan szabadságharc lenne, amelyet biztosan nem buknának el a szivattyúk, illetve a szivattyú-tömítések. Hiszen a hagyományos tömítések már csak a tizenkét pont láttán is, önként lemondanának a csúszógyűrűs tömítések javára, így a szivattyúk jobban mennének, mint az elmúlt években. A csúszógyűrűs tömítések ugyanis az összes követelést egyaránt teljesítik, így mind a szivattyúk, mind a szivattyúk tulajdonosai, mind pedig azok a tapasztalt szakemberek, akik szerelik és üzemeltetik a szivattyúkat, egyértelműen a csúszógyűrűs tömítésre szavaznának.

Így ez a forradalom biztosan békésen lezajlana, ahol a többség óriási egyetértésével kerülnének hatalomra a csúszógyűrűs tömítések, a háztartási gépektől kezdve az autóiparban, vegyiparban, olajiparban, a repülőgép- és űrhajógyártó iparban, valamint az ipari, háztartási és mezőgazdasági szivattyúknál is. A korábban karbantartóként dolgozó szakemberek pedig más módon is állhatnak a szivattyúzás szolgálatába, mivel a csúszógyűrűs tömítéseket egyáltalán nem szükséges karbantartani.

vissza