Az örök hűség, örök szerelem titka: a tengelytömítés tudja!

2018.10.11.

Az izgalom a tetőfokára hág: izzad a tenyerünk, remeg a lábunk, ha egy tengelytömítést meglátunk.

Mikor fog már elmúlni végre ez a fellángolás, miért tart ilyen sokáig ez a fékezhetetlen szerelem, rajongás, vonzódás?

A tengelytömítésről nem lehet megunni a már-már szerelmeslevél-szerű ódák zengését. Hiszen a tengelytömítésbe nemcsak minden szivattyú-szakértő, szivattyúzásban járatos, tapasztalt és jól képzett szakember esik szerelembe első pillantásra, hanem szinte bárki, aki csak a közelébe kerül már a gondolatának is.

Pedig a tengelytömítés egyáltalán nem szép: nemcsak egy mesebeli hercegnő, de még egy másodosztályú kínai barbi-baba is lekörözi a szépségével. Nem álmodik arról egyetlen királyfi sem, hogy szerelmes csókjával feltámassza a halálból és a hétfejű sárkánnyal sem küzdene meg érte senki. Egy szóval, a tengelytömítésnek nem sok boldogság jutott, gondolhatnánk szomorúan.

Nem kell azonban lemondani a happy end-ről, hiszen a tengelytömítés meséje egy olyan ritka és különleges történet lenne, amivel nem igazán találkozhatunk egyetlen mesekönyvben sem. Néhány furfangos magyar népmesében talán felsejlik titokban némi utalás, de igyekeznek ezt gondosan elrejteni az avatatlan szemek elől.

A tengelytömítés ugyanis azon szerencsések egyike, akik nem a múlandó szépségükkel, hanem az életük végéig is megmaradó tudásukkal hódították meg a szivattyúzással foglalkozó közönség szívét. A tengelytömítés ugyanis híres a kiegyensúlyozottságáról, független forgásirányáról, nagy méretválasztékáról, széles hőmérséklet-tartományáról, egyszerű, de nagyszerű felépítéséről többszörös és egyszeres rugóval, valamint számos más egyéb forradalmi újításáról, amelyről tudósi szerénységére hivatkozva nem szeretné, ha többet közölnénk. A tengelytömítés több minősítést is szerzett, nem átalkodott külföldi mentorokkal, kutatókkal sem együtt dolgozni, ezért minden innovációja mögött valódi tudás rejlik.

Ha tehát összekötné a szivattyúja életét a tengelytömítéssel, biztosíthatjuk: ez a házasság nem csak egy múló fellángoláson fog alapulni, hanem valódi, stabil alapokon nyugszik, így egész életükre kitarthat! Ha önnek számítanak még a belső értékek, a tengelytömítéssel egy főnyereményre lelhet!

vissza