Miért pont Umbra? Avagy a tengelytömítések nagymestere

2020.03.25.

Az Umbra márka széles termékpalettával képviselteti magát a csúszógyűrűs tömítések, tengelytömítések területén. Rengeteg különböző méretből és típusból választhatunk akkor, ha az Umbra csúszógyűrűs tömítésben gondolkodunk. Amennyiben egyszerű felépítésű, azaz rendkívül könnyen karbantartható, jól javítható csúszógyűrűs tömítést keresünk, az Umbra márka méltán népszerű termékei között biztosan megtaláljuk a választásunkat.

Nem győzzük eleget méltatni a csúszógyűrűs tömítéseket, nem véletlenül. Sajnos, sokan még mindig idegenkednek tőle, hiszen igaz, ami igaz, egyelőre még annyira modern, újdonságot jelentő dolognak számítanak, hogy ezt sajnos az ár is tükrözi. Mielőtt azonban visszahőkölnénk a végösszeg láttán, érdemes elgondolkodnunk azon, hogy mennyi idegeskedést, vesződséget és persze karbantartási költséget is megspórolunk azzal, ha a hagyományos tömítés helyett a csúszógyűrűs tömítést választjuk. Mennyibe kerül akárcsak egyetlenegyszer is kihívni a szerelőt és elvégeztetni egy karbantartási munkálatot, mennyi veszteséget jelent az, ha addig le kell állítani a szivattyú működését? Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy mennyire is fognánk a fejünket akkor, ha esetleg a szivattyúban is keletkezne valamilyen kár emiatt?

Az Umbra márka nem véletlenül a tengelytömítések nagymestere. Hiszen mit tud egy nagymester? Szinte mindent. De azért csak szinte, mert ugye tudjuk Einstein után szabadon, hogy minél többet tudunk, annál jobban tudjuk, hogy mennyi mindent nem tudunk.

Ilyenek az Umbra tengelytömítések is: szinte minden problémára tudnak egy megnyugtató megoldást nyújtani, hiszen olyan sokan vannak és olyan sokfélék, annyiféle méretben és típusban érhetők el. Ha pedig esetleg kicsit töprengenénk azon, hogy mégis melyik csodálatos Umbra csúszógyűrű lenne ideális a szivattyúnk számára, akkor sem kell kétségbeesnünk. Hiszen a legjobb helyen járunk! Tapasztalt, több évtizede a szivattyúzás terén dolgozó, minden apró alkatrész csínját-bínját ismerő szakemberek várják a szivattyuwebaruhaz.hu-n, hogy segíthessenek a választásban, ha éppen azt szeretné. Pusztán jószívűségből, szenvedélyből és lelkesedésből. Mert mi ezt érezzük az Umbra csúszógyűrűs tömítések iránt.

vissza