Meccanotecnica Umbra - Csúszógyűrűs tömítés - VL Szivattyújavító Bt.

Ez a szelence nem rejt kincseket, mégis varázslatos

2019.11.15.

A csúszógyűrűs tömítések annyira csodálatosak, hogy legszívesebben mesébe foglalnánk nagyszerűségüket. A csúszógyűrűs tömítések kulcsszereplői, a csúszógyűrűs tömszelencék ráadásul már-már varázserővel bírnak, de legalábbis olyan nagyszerű dologra képesek, amiről a magyar népmesék világában talán csak álmodni sem mertek.

Képzeljük csak el! Vajon mi történt volna, ha a mesebeli királyfi éppen a csúszógyűrűs tömítés tömszelencéjét találta volna fel, mennyit segíthetett volna már akkor a világon?

No persze, előtte még a mosógépeket, autókat és a szivattyúkat is fel kellett volna találniuk valakiknek, de most a mese kedvéért tekintsünk el ettől az apróságtól.

Lássuk, hogyan szólhatott volna a mese a csúszógyűrűs tömítés tömszelencéjéről!

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, sőt még az Üveghegyen is túl, ott, ahol a kurtafarkú kismalac túr, sőt még azon is túl, volt egyszer egy öreg király és annak három gyönyörűszép királylánya. Szerette volna ez a király az utódlását tökéletesen megoldani és egy ügyes, okos, rátermett és talpraesett férjet találni, legalább az egyik lányának.

Kitalálta tehát ez a király, hogy az a legény, aki feltalálja a csúszógyűrűs tömítéshez tartozó tömszelencét, elég innovatív vezető lehet, ezért elnyerheti az egyik királylány szívét – vagy legalábbis a kezét és a hozományát.

Telt-múlt az idő, egyszercsak csoda történt!

Mondjuk, azt sajnos nem számolta bele szegény király, hogy ez az idő akár két-háromszáz év is lehetett volna és addigra egy kicsit szétesett volna az ország.

De, csodák csodájára, lehet, hogy az idegenek vagy az ufok segítségével, egy agyafúrt kérő mégiscsak előállhatott a csúszógyűrűs tömszelencével, benne pedig egy varázslatos csúszógyűrűvel, amit máris felhúzhatott a legszebb királykisasszony ujjára.

Így hát a csúszógyűrűs tömszelence meséje szerencsés véget ért volna.

Persze, nem véletlenül tartalmazott volna meglepő fordulatokat a csúszógyűrűs tömszelence meséje, hiszen a csúszógyűrű éppen a meglepő, de mégis biztonságos fordulatokról híres.

Csúszógyűrűs tömítés vásárlása során ne feledkezzen el ön sem a tömszelencéről sem, hiszen megmentheti vele a szivattyúja életét és jobbá teheti vele az egész vízvezetéket!

vissza