Amikor biztosan nincs szükség csúszógyűrűre

2020.06.06.

Bár a csúszógyűrű fontosságát ma már egyre kevesebben kérdőjelezik meg, talán az ára és esetleg a beszerzés vélt – de semmiképpen sem valós – nehézségei mégis okot adhatnak némi kezdeti bizonytalanságra.

Felmerülhet bennünk a gondolat, hogy nekünk valójában nincs is szükségünk csúszógyűrűre, beérjük valamilyen sokkal egyszerűbb, ezzel együtt pedig sérülékenyebb, nehezebben karbantartható, idegesítő megoldással.

Milyen esetekben lehetséges tehát, hogy valóban nincsen szükségünk csúszógyűrűre?

Olyan gazdagok vagyunk, hogy megtehetjük, hogy a legolcsóbbat vesszük meg.
Felmenőink kedvenc mondása elsőre talán viccesnek hangozhat, mégis sok igazság rejlik benne. Egy kifejezetten olcsó és gazdaságos megoldásra vágyva ugyanis többnyire egy rendkívül elavult technológiához jutunk. Nem érdemes arcra esni azzal a helyzettel, hogy úgymond drágább lesz a leves, mint a hús. Hiszen az ilyen elavult megoldások javítása, karbantartása sokkal költségesebb lehet, mint a csúszógyűrűé, amelyről nem véletlenül hírlik úgy, hogy gyakorlatilag karbantartásmentes, átlagos igénybevétel esetén.

Kockázatkereső vagy kockázatvállaló típusúak vagyunk.
Ha nem szeretjük a kockázatot, azaz kifejezetten biztonságos, közel súrlódás- és érintésmentes tömítést keresünk, akkor egyértelmű, hogy a csúszógyűrűre esik a választásunk. Vannak azonban olyan emberek, akik kimondottan kockázatkeresők, kedvelik az extrém helyzeteket, a bungee jumping mellett gyakorolják a bungee diving-ot is, amikor meghibásodik a szivattyú a vacak tömítések miatt és hipersebességgel felszínre kell kerülnie a víz vagy akár a föld mélyéről is. Van, aki a csillagokat is lehozza az égről és bizonyára olyanok is akadnak, akik a tengerszint alatt vágynak hasonló világmegmentő akciókra. Nekik – talán – nincs szükségük csúszógyűrűre, bár, persze, az is lehet, hogy mégis.

Hozzon felelős döntést! Vásároljon csúszógyűrűt még ma, mindössze néhány kattintással a szivattyuwebaruhaz.hu oldalról és kímélje meg magát az extrém idegeskedéstől, amiből mindenkinek kijut mostanában éppen elég!

vissza